Google PageRank 180天后终于更新

以下内容过期。

142天了…中途反向链接数更新过一次,而管理员工具今天改版了(至少英文版改版了)

不知道还要等多久……

以下是8月29日我发的日志:

今天是8月29日

这原本是我在8月7日发表的一篇post,现在20多天过去了,PageRank仍然没有任何动静。这也很可能造就有史以来最长的一次PageRank更新间隔,目前距离上次更新已经长达121天。而历史上曾经有的最长更新间隔是2005年10月19日到2006年2月18日之间的122天。

8月7日:发现Google WebMaster Tool的内部链接和外部链接数量都已经更新,拭目以待吧。

Advertisements

14 thoughts on “Google PageRank 180天后终于更新

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.